PENGAKHIRAN FINAL YEAR PROJECT 2017

Okey tak nak citer panjang lebar, just  nak cakap Alhamdulillah, semue dah settle. Sepanjang Final Year Project 2 pon ade jugak ujian tapi tak seberat time FYP1 dulu. Alhamdulillah, aku dapat siapakan semue tu dalam mase yang ditetapkan. Dan semue tu berjalan dengan lancar. Gambar dekat atas tu gamabr time Exhibition hari tu . Berlangsung dekat Quill Mall. Meriah sangat walaupun terase penat.

 Nampak tak , semua muka nampak happy dengan bahagia jer kang. Tapi time nie thesis untuk FYP2 tak settle lagi tau. Tapi masing masing dah rase lega sebab part yang besar dah settle. Selama nie asyik dok bising jer bila nak abis, bila nak abis and now semue dah berakhir. Dah jadi mase lalu pom. Dah jadi kenangan dah. Sekarang cume mampu bercerita. Penat lelah semua memasing dah buktikan keupayaan sendiri.






Comments

Popular posts from this blog

Ayam Masak Merah orang Besut

Spaghetti Goreng versi campak campak

Sup Tulang Orang Malas