tiga hari lepas pergi zoo negara inilah hasilnya :D dapat siapkan tiga drawing jer :P walaupun tak cantik macam orang lain sekurangya pengalaman tu ada dan saya dah cuba buat yang terbaik, dalam masa yang tak seberapa mencukupi tu akhirnya berjaya jugak siapkan :D susah kot nak lukis, haiwan tu asyik gerak jer, nak jer potong kaki die biar dok diam-diam :P actually, sepanjang dekat zoo tu banyak dok jejalan dari melukis .. hehehe.. tapi okey lah ada jugak binatang yang dapat dilukis..






Comments

Popular posts from this blog

Ayam Masak Merah orang Besut

Spaghetti Goreng versi campak campak

Bunga Hijrah